Sunbeams
Log in
Word vrijwilliger

Bestuur

Voorzitter

Al 25 jaar is hij er. Vanaf zijn 12e vrijwilliger en in al die jaren nog geen 4 zaterdagen gemist.
In 2022 is zijn jubileumjaar wat feestelijk gevierd zal worden!
Mark is 25 jaar van de partij – 15 jaar bestuurder – En samen met Ans 15 vakanties voor deze kinderen georganiseerd.

De kinderen van zijn stichting zijn naast zijn 2 kinderen Milo & Dide Mark zijn grootste liefde en passie en hij geniet dan ook het hele jaar van alle leuke momenten van de 3 stichtingen.

Natuurlijk zijn er ook mindere momenten vertelt Mark, hij doelt hiermee op de vrijwilligers, kinderen en hun ouders welke in de loop der jaren zijn overleden. Omdat je zo dicht bij alle vrijwilligers, ouders en kinderen staat laat dat littekens achter maar zo lang we de mooie herinneringen vast houden en telkens weer geluksmomentjes mee maken bij deze 3 mooie stichtingen is er altijd weer de drive om door te gaan. Voor Mark is stoppen voorlopig nog geen optie. U ziet hem dan ook bij elke activiteit van Stichting AllstarZ.

Coördinatoren

Sinds 2009 heeft Mark altijd een rechterhand gehad.
Dit begon met Chris en toen hij naar het buitenland vertrok nam Ans samen met Tonnie dit stokje over. Vanaf dat moment waren er niet een maar twee rechterhanden.

Totaal onverwachts overleed Tonnie in september 2022 en heeft Stephan zich bereid gevonden deze rol van Tonnie over te nemen.

Stephan & Ans zijn beide ook bestuurders van “AllstarZ Unieke Vakanties” maar bij “AllstarZ Voor Bijzondere Kinderen” is Ans groepsleider bij de Sterretjes en Stephan bij de Sterren.

BESTUUR

Voorzitter                                       Mark Deckers
Vicevoorzitter / Secretaris          Ans van Wanroij
Algemeen bestuurslid                  Ymke Janssen
Algemeen bestuurslid                  Stephan van den Heuvel

Wij hebben er voor gekozen een officiële bestuurder als secretaris aan te wijzen en een professionele onafhankelijke penningmeester.
Hij zal zorgen dat alles tot in de puntjes klopt en hij zal ook de jaarstukken in orde maken.

Op deze manier kunnen wij altijd 100% transparant verantwoording
afleggen aan deelnemers door een onafhankelijk penningmeester.